انتخاب تالار عروسی برای برگذاری مراسم عروسی، یکی از مهمترین و چالش برانگیزترین قسمتهای برنامه ریزی های ازدواج است. بهتر است برای انتخاب تالار، تقریبا از شش ماه قبل دست بکار شوید. در این میان باید نکات ریز و درشتی را مد نظر داشته باشید و در کنار معیارهای خود قرار دهید. با ما همراه باشید تا نکات و معیارهای مهم برای این انتخاب را برای شما روشن کنیم.
- محل قرارگیری و موقعیت دسترسی
موقعیت تالاری که میخواهید عروسی را در آن برگذار کنید باید بگونه ای باشد که دسترسی به آن به سادگی امکان پذیر باشد؛ میتوان گفت این مهمترین معیار برای انتخاب تالار است، از این جهت که مهمان های شما باید مسیر تا این تالار را طی کنند و اگر در یافتن تالار به مشکل بربخورند یا در ترافیک و شلوغی گرفتار شوند یا تالار خیلی از شهر دور باشد در مراسمتان مهمانهایی کلافه و خسته خواهید داشت که روی جو مراسم تاثیر میگذارد. همچنین بهتر است تالار یا باغی که انتخاب میکنید نزدیک آرایشگاه و آتلیه عروسی باشد، این نزدیکی به شما کمک خواهد کرد بتوانید راحت قسمتهای مختلف عروسیتان را اجرا کنید و سروقت به همه آنها برسید؛ این خیلی مهم است که دیر نکنید تا هم مراسم عروسی کامل باشد و هم مهمانان احساس نکنند به آنها بی احترامی شده است.
- ظرفیت تالار
اینکه چه تعداد مهمان داشته باشید روی انتخاب تالار یا باغ تاثیر مستقیم دارد. چنانچه مهمانهای شما کم باشد و تالار بزرگی انتخاب کنید هنگام مراسم، مهمانهای شما در تالار پراکنده خواهند بود و سردی و خلوت بودن مراسم را القا خواهد کرد که زیاد دلپذیر نیست. بنابراین فکر نکنید کلاستان پایین می آید، اگر مهمانهای کمی دارید سالن کوچکی انتخاب کنید. محض احتیاط از مسول تالار بپرسید میز و صندلی اضافی برای مواقع لزوم دارند یا نه؟
- ارتفاع سقف تالار
شاید در مقابل بقیه نکات کم اهمیت به نظر برسد، اما بهتر است سقف تالار بلند باشد، در غیر این صورت فضای جالبی ایجاد نخواهد شد و مهمانها احساس خفگی خواهند کرد. هنگام انتخاب حتما به ارتفاع سقف توجه کنید؛ مطمن باشید که به سود شماست.
- پارکینگ
وجود پارکینگ در یک تالار از موارد بسیار مهم است و حتما باید به آن توجه کنید.تالار انتخابی شما باید دارای پارکنیگ با اندازه مناسب برای خودروهای مهمانهای شما باشد. اکثر مهمانها با خودروی شخصی خود در مراسم حضور پیدا میکنند و اینکه مجبور باشند مدتی را دنبال جای پارک بگردند به شدت آزار دهنده خواهد بود. آنها دوست دارند قبل از ترک خودرو و حضور در مراسم، امنیت خودرویشان تضمین باشد.
- روکش صندلی و رومیزی ها
حتما به روکش صندلی ها و رومیزی ها توجه کنید و از مدیر بخواهید روکش ها و رومیزی ها تمیز باشند و روز قبل از مراسم کاملا شسته شده باشند. مدیر تالار را متوجه حساسیت خود روی این موضوع بکنید. این مساله از این جهت حائز اهمیت است که مهمانهای شما روز عروسی با رومیزی های کثیف و لک شده روبرو نشوند.
- میز عروس و داماد
در اکثر تالارها یک میز ویژه برای شام عروس و داماد وجود دارد که با گل و شمع و ... تزئین شده است. اینکه هزینه این میز رایگان باشد یا به طور جداگانه محاسبه شود بستگی به تالار دارد. اگر تالار هزینه را حساب کند و شما با آن مشکلی ندارید میتواند ایده جالبی باشد و فضایی زیبا و رمانتیک به مراسم شما بدهد. میتوانید در کنار آن عکس و فیلم هم بگیرید.
- سرویس بهداشتی و امکانات کلی
حواستان به سرویس بهداشتی باشد. اگر عروسی شما در فصل سرد برگذار شود نیاز به سرویس بهداشتی مبرم خواهد بود؛ پس در نظر داشته باشید که به تعداد کافی از آنها موجود باشد و تمیزی آنها را هم چک کنید. همچنین به محل سرویس ها و و فاصله آنها از تالار توجه کنید. اگر خیلی نزدیک باشند ممکن است بوی نامطبوعی داخل تالار ایجاد کنند و اگر دور باشند برای مهمانها مشکل بوجود می آورند. همچنین امکانات دیگر نظیر بوفه و رختکن زنانه هم مهم هستند.
- هزینه تالار
بهترین استراتژی این است که ابتدا هزینه ای که قرار است برای تالار خرج کنید را تعیین کنید و سپس با توجه به آن پیش بروید. هزینه های یک تالار معمولا شامل:
- یک هزینه ثابت به نام هزینه ورودی که جدا ازت عداد مهمانان است.
- هزینه غذا و پذیرایی که به ازای هر نفر محاسبه خواهد شد و بستگی به تعداد مهمانان، نوع و تعداد غذاها، نوشیدنی ها و سایر اقلام پذیرایی دارد.
- هزینه گروه موزیک که تالار در هر صورت هزینه آن را از شما اخذ میکند.
- هزینه تزئینات : تزئیناتی مانند بادکنکها و گل ها که اگر بخواهید میتوانید از آنها صرف نظر کنید.
- مالیات و عوارض که طبق قانون باید آنها را پرداخت کنید.
- اگر بخواهید در مراسم آتشبازی و کالسکه سواری داشته باشید باید هزینه آن را بپردازید.
معمولا در هنگام عقد قرارداد بخشی از هزینه ها را تحت عنوان بیعانه پرداخت میکنید و تاریخ مورد نظر خود را رزرو میکنید. چند روز مانده به مراسم حدود دو سوم هزینه را پرداخت میکنید و در مراسم عروسی وقتی همه چیز را مرتب دیدید مابقی آنرا هم تسویه میکنید.
تست غذا و کیفیت آن بعد از انتخاب تالار و قبل از عقد قرارداد صورت میگیرد. میتوانید یک شب به صورت سرزده در تالار حضور پیدا کنید و غذا را تست کنید یا هنگام ملاقات با مدیر غذا را تست و شیوه سرویس دهی را بررسی کنید. برخورد مهمانداران، لباسهای آنها، کیفیت ظروف و ... را از نزدیک تست کنید.
توصیه میشود روز قبل از مراسم عروسی در تالار حضور یابید و همه چیز را برای آخرین بار بررسی کنید؛ نظافت کلی، تعداد میز و صندلی، نورپردازی، تزئینات و... را چک کنید. این کارها، حساسیت شما را به مدیر نشان میدهد و باعث میشود دقت بیشتری در انجام کارش داشته باشد.
کلیدواژه ها : تالار عروسی تهران ، تالار عروسی غرب تهران ، تالار عروسی تبریز ، تالار عروسی پتروشیمی تبریز ، تالار عروسی در تهران ، تالار عروسی هتل اوین ، تالار عروسی فرهنگیان تبریز ، تالار عروسی کرمانشاه ، تالار عروسی آینه ، تالار عروسی هتل المپیک ، انتخاب تالار عروسی ، معیارهای انتخاب تالار عروسی.